0

Educatieve uitgaven

Bureau BC heeft vier boeken gepubliceerd die te maken hebben met secretariële opleidingen. En heel veel met taal! Ze worden veel gebruikt. Bij elk boek is een docentenhandleiding beschikbaar met tips, antwoordmodellen, toetsvragen, geluidsopnamen enzovoort.

Bekijk de boeken

Ontwikkeling taaltoetsen

Bureau BC ontwikkelt taaltoetsen voor administratief-secretarieel personeel. De toetsen kunnen online gemaakt worden, de kandidaten krijgen binnen een week bericht over hun niveau. En de leidinggevende indien gewenst uiteraard ook. Wilt u liever persoonlijk getoetst worden? Dat kan natuurlijk ook!

Contact met Bureau BC

Cursussen spelling en stijl

Bureau BC organiseert ook cursussen spelling en stijl, op alle niveaus. Soms volgen deze cursussen op een niveautoetsing, soms worden ze gegeven na grondige voorbespreking met de cursisten en/of hun leidinggevende. Het zijn concrete cursussen met veel oefening en ze kunnen zowel online als persoonlijk gevolgd worden.

Contact met Bureau BC

Cursussen notuleren

Bureau BC organiseert ook een cursus notuleren, vrijwel altijd op verzoek en op maat. Dat betekent dat een beginnend notulist een andere cursus krijgt dan een meer ervaren notulist!

Contact met Bureau BC

Cursussen schriftelijk rapporteren

Vaak verwacht men dat een medewerker in staat is snel een ‘rapportje te schrijven’. Dat valt tegen! Er komt veel bij kijken. Daarover hoort en leert u meer in deze cursus, die ook voor middenmanagers georganiseerd wordt. Maatwerk dus ook hier!

Contact met Bureau BC

Redigeren van zakelijke teksten

Heeft u een tekst geschreven en bent u niet helemaal zeker van uw zaak? Laat Bureau BC er een laatste blik op werpen en u heeft een aantrekkelijke en foutloze tekst geproduceerd. Snelle actie, direct contact, alles digitaal!

Contact met Bureau BC

Eindredactie

Bureau BC voert op verzoek ook de eindredactie voor magazines en andere publicaties. Zo werkte ze bijvoorbeeld mee aan de Glossy van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch vorig jaar. Alle teksten werden door Bureau BC gescreend en bewerkt.

Contact met Bureau BC

Advies

Bureau BC geeft advies op allerlei terreinen. Of het nu gaat om het schrijven van zakelijke teksten, het beoordelen van het niveau van medewerkers op het gebied van taal of het maken van een communicatieplan voor uw afdeling of organisatie. In een eerste gratis adviesgesprek bekijken we of en hoe we u kunnen helpen.

Contact met Bureau BC

BerkaBoek

Wilt u recensies over literatuur lezen? Klik dan op www.berkaboek.nl.

berkaboek.nl